Koken en genieten

Vandaag weer eens lekker gekookt, de voorbije dagen buiten de deur gegeten wat niet altijd een succes was. Ik begrijp niet dat de mensen in de restaurants hier in Pattaya met zoveel toeristen en overwinteraars geen woord Engels spreken en ook geen Engelstalige menukaart hebben. Het ene na het andere misverstand is dan het gevolg. En als je iets navraagt, ze zeggen altijd ja.

Vandaag dus alles in eigen hand. Lekkere vis gebakken in knoflook en veel gember met een klein beetje rode peper en oestersaus, verder broccoli en Thaise Jasmine rijst.
Het eten smaakte voortreffelijk en als toetje een mooie zonsondergang. Dit is voor mij genieten op z’n best.




pmc © 27 december 2018

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s